Tuetut lomat 2020

Karpatiat ry:lle on myönnetty tuettuja lomajaksoja vuodelle 2020 seuraavasti:

18.-23.10.2020 Kuortane, urheiluopisto. Hakuaika päättyy 16.8.2020

Myönnetyt lomat ovat perhelomia. Lomat on myöntänyt MTLH, Maaseudun terveys- ja lomahuolto ja niitä tuetaan veikkausvaroista.

Lomalainen maksaa 100€/5 vrk aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä. Matkakustannuksista lomalainen vastaa itse. Loma sisältää majoituksen, täysihoitoruokailut sekä lomateeman mukaisen lomaohjelman.

Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja/tai sosiaalisin perustein. Tuetun loman voi saada korkeintaan joka toinen vuosi. 

Lomat haetaan sähköisellä tai tulostetulla lomahakemuksella. Lomahakemus tulee täyttää huolellisesti - puutteellisesti täytettyä hakemusta ei käsitellä ja hakemuksen perustelut ovat välttämättömät lomatuen myöntämiseksi.

Lomien hakuajat päättyvät kolme kuukautta ennen loman alkamispäivää.

Lomahakemuksen voi täyttää MTLH:n verkkosivuilla https://mtlh.fi/loman-hakeminen/hakuohjeet/ joko lähettämälle sen sähköisesti tai tulostamalla lomakkeen ja postittamalla sen Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry, Ruoholahdenkatu 8, 00180 Helsinki.

Kutsu lomalle lähetetään noin kahta kuukautta ennen loman alkua joko postitse tai hakijan antamaan sähköpostiosoitteeseen.