Perinnölliset rytmihäiriöt ja sydänlihassairaudet

ystaevyys.jpg

Yhdessä piirtämässä

Perinnölliset rytmihäiriöt ja sydänlihassairaudet – seminaaripäivä 30.3.2019

Sydänlapset ja -aikuiset ry järjestää yhteistyössä Karpatiat ry:n ja Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry:n kanssa seminaaripäivän perinnöllistä rytmihäiriöistä ja sydänlihassairauksista. Paikkana on Oltermannikeskus Helsingin Oulunkylässä (Oltermannintie 8, 00620 Helsinki). Päivän toteutetaan ERN:n (European Reference Network) GUARD-HEART hankkeen koulutusrahastosta saadulla tuella harvinaisiin sydänsairauksiin liittyen.

 

Seminaaripäivän aikana on luvassa asiantuntijaluentoja perinnöllisistä rytmihäiriösairauksien ja sydänlihassairauksien erityiskysymyksistä, diagnostiikasta ja hoidosta. Lisäksi ohjelmassa on sydänfysioterapeutin luento turvallisesta liikkumisesta sekä vuorovaikutteinen paneelikeskustelu voimavaroista yhdessä kokemusasiantuntijoiden ja psykoterapeutin kanssa.

 

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille perinnöllistä rytmihäiriötä tai sydänlihassairautta sairastaville ja heidän läheisilleen tai aiheesta kiinnostuneille. Osa päivän ohjelmasta on eriytetty ja osa päivän ohjelmasta on kaikille yhteinen.

 

Alla linkki lisätietoihin, ohjelmaan ja ilmoittautumiseen.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

https://www.sydanlapsetja-aikuiset.fi/content/perinnolliset-rytmihairiot-ja-sydanlihassairaudet-seminaaripaiva